Zuid-Afrikaans krokodillenvlees op de grill in restaurant "Karrewiel"

Volledige weergave

Gegevens van deze media

Een malse krokodillensteak met mosterdsaus kun je voortaan eten in Restaurant "Karrewiel" in Koekelare.

Volgens de patroon van de zaak, Greta Hemeryck, is krokodillenvlees een culinaire lekkernij en het vlees kan zowel gebakken als gegrild worden. De smaak gaat sterk naar deze van kip of kalkoen. Krokodillenvlees is een primeur voor onze streken en mag niet verward worden met de alligator die reeds geruime tijd gecommercialiseerd is en bovendien eerder taai is.

Naast de krokostaarttournedos pakt Greta straks ook uit met kroko-casserole, krokodilragoût, zeg maar goulasj of het andere vlees buiten de staart.

Collectie:
Krantnaam

Onbekend

Dag
27
Maand
8
Jaar
1993
Onderwerp

Zuid-Afrikaans krokodillenvlees op de grill

Gemeente

Koekelare

Plaats

Koekelare - Restaurant "Karrewiel" - Provinciebaan 10

Organisatie

Restaurant "Karrewiel"

Personen

Hemeryck Greta, Deleersnyder Luc

Locatie
-