Tweede Koekelaarse handelsbeurs met sensationele nieuwigheden

Volledige weergave

Gegevens van deze media

Op 15/08 en 16/08 gaat de tweede handelsbeurs door in de lokalen van de meisjesschool en wordt grootser na het succes van vorig jaar.

Er zijn heel wat standen waaronder schilder- en behangartikelen, bloemen, meubels, elektro, wijnen, auto-stands, vogelvereniging De Goudvink, een doorlopende expo van schelpen, schaaldieren en opgezette zeevogels...... Aan de ingangskaarten wordt een gratis tombola verbonden met 5.000 BEF prijzen in de vorm van aankoopbons bij de deelnemende handelaars van de beurs.

De handelsbeurs wordt geopend op 14/08 met rondgang voor de genodigden en een wandelconcert door de Koninklijke fanfare Sint-Cecilia met de majoretten. Op zaterdag en zondag is de handelsbeurs toegankelijk voor het brede publiek. Op zondag is er een wandelconcert gepland, trekking van de tombola en als afsluiter een kunstvuurwerk op het Sint-Maartensplein, afgewisseld met een optreden van de majoretten.

Collectie:
Krantnaam

De Oude Thouroutenaar 14/08 - 21/08

Dag
14
Maand
8
Jaar
1970
Onderwerp

Tweede handelsbeurs in Koekekelare

Gemeente

Koekelare

Plaats

Koekelare - lokalen meisjesschool

Organisatie

Handelaarsbond

Personen

Dewulf Maurits, Ruysschaert Bert, Debruyne, Lanssens W., Mylle D., Debruyne Maurits, Laridon Hendrik, Laridon M., Gheysen

Locatie
-